https://www.traditionrolex.com/17 Website OMNI-vereniging Quintus - Kwintsheul '
https://www.traditionrolex.com/17

06-07-2024 - Winnaars van de dikke-bandenrace 2002


Foto van de maand

 

Op 25 juli 2024 wordt de vijftigste editie gehouden van Profronde Westland, voorheen de Wateringse Wielerdag. Net als vorig jaar heeft de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul een Wielerdagfoto uit het rijke oeuvre van fotograaf Peter van Raamsdonk gekozen als Foto van de maand juli.

 

De foto is gemaakt tijdens de Wielerdag van 2002 en toont de winnaars van de dikke-bandenrace. Opvallend is dat er twee winnaars van de eerste prijs zijn en van de tweede en derde prijs slechts één. Naast de kinderen staan drie dames met een mooie sjerp om: makelaar Rijnpoort, de Rabobank en Holland Scherming. Deze laatste dame is Miss Westland Klassement 2002.

 

Wie zijn de kinderen die zich in de prijzen hebben gefietst? Wie zijn de drie missen die ook op het podium staan? Hoe gaat het nu met ze? Op deze en nog veel andere vragen zoekt de Historische Vereniging een antwoord.

 

Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij alle personen als hulpmiddel bij het reageren. Tijdens het historisch spreekuur is de foto ook in een groter formaat te bekijken.

 

Foto van de Maand

De Historische Vereniging plaatst maandelijks een foto op de website www.hvwk.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/hvwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent.

Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar foto@hvwk.nl. Alle reacties komen op de website te staan. Op Facebook kunnen reacties direct worden geplaatst. De bundeling van alle reacties verschijnt in het ledenblad.

 

Maandelijks spreekuur

Het historisch spreekuur wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand. Op 6 juli en 3 augustus van 13.30 tot 16.30 uur is iedereen met interesse in of vragen over de geschiedenis van Kwintsheul en Wateringen welkom in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen.


| © 2024 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 261253 | bezoekers vandaag: 3 | bezoekers online: 1 |