https://www.traditionrolex.com/17 Website OMNI-vereniging Quintus - Kwintsheul '
https://www.traditionrolex.com/17

02-02-2024 - Hulde aan de sportkampioenen


Foto van de maand met nummers

 

De gemeente Wateringen huldigde elk jaar de Heulse en Wateringse sportkampioenen. Dat gebeurde in de raadzaal aan de Dorpskade door burgemeester Van den Bos en sportwethouder Kleyberg. De Foto van de maand februari van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul neemt ons mee terug naar de huldiging op maandagavond 21 januari 2002, in beeld gebracht door Peter van Raamsdonk.

 

Tijdens de feestelijke avond werden twee prijzen uitgereikt: de Sportkampioen 2001 en de Aanmoedigingsprijs 2001 voor de veelbelovende sporter. Voor de eerste prijs waren de A-jeugd van Van der Voort Quintus, Ank Losekoot van schietvereniging OKK en Lester Sommer van Velo Ryu Ha genomineerd. Kanshebbers voor de Aanmoedigingsprijs waren Tamara Wubben van Van der Voort Quintus en Marieke van der Wal van Quintus Gymnastiek.

 

De groepsfoto laat waarschijnlijk alle genomineerden zien. Een van de dames heeft een grote beker in haar hand, de prijs voor de Sportkampioen. We weten zo ongeveer wie er op de foto moeten staan, maar welke sporters zien we nu precies? En wie heeft er eigenlijk welke prijs gewonnen? Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij alle personen als hulpmiddel bij het reageren. Tijdens het historisch spreekuur is de foto ook in een groter formaat te bekijken.

 

Foto van de Maand

De Historische Vereniging plaatst maandelijks een foto op de website www.hvwk.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/hvwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent.

Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar foto@hvwk.nl. Alle reacties komen op de website te staan. Op Facebook kunnen reacties direct worden geplaatst. De bundeling van alle reacties verschijnt in het ledenblad.

 

Maandelijks spreekuur

Het historisch spreekuur wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand. Op 3 februari en 2 maart van 13.30 tot 16.30 uur is iedereen met interesse in of vragen over de geschiedenis van Kwintsheul en Wateringen welkom in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen.

 | © 2024 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 261256 | bezoekers vandaag: 6 | bezoekers online: 1 |