'

02-06-2021 - Scouting Kwintsheul uit het rood: bedankt sponsors 

Scouting Kwintsheul bedankt sponsors ‘Roei ons uit het rood’.

 

Op vrijdagavond 25 juni hebben alle leden van Scouting Kwintsheul zich ingezet om hun club uit de rode cijfers te roeien. Door de coronacrisis konden veel acties niet doorgaan, daarom heeft Scouting Kwintsheul een sponsorroeitocht georganiseerd. In totaal is er door de leden 200 kilometer geroeid en hebben de jongere leden meters over de boegspriet gelopen. Het beoogde bedrag van 2000 euro is ruimschoots gehaald en daarmee heeft Scouting Kwintsheul zich letterlijk uit de rode cijfers geroeid!

We willen alle bedrijven en particulieren die ons via onze leden hebben gesponsord enorm bedanken voor hun bijdrage!

Zie voor foto’s van het evenement onze sociale media!


Scouting Kwintsheul organiseert ‘Roei ons uit het rood’.

 

Op vrijdagavond 25 juni zetten alle leden van Scouting Kwintsheul zich in om hun club uit de rode cijfers te roeien. Met de actie ‘ Roei ons uit het rood’  halen ze zoveel mogelijk geld op om het gat in de begroting dat is ontstaan door Corona te dichten.

 

Sponsorroeitocht

Met de actie ‘Roei ons uit het rood’ roeien de leden een zo lang mogelijke afstand. Per afgelegde 100 meter wordt er een voorafgaand bepaald sponsorbedrag verdient, wat ten goede komt aan Scouting Kwintsheul. 

 

Gat in de begroting

Vanwege de coronacrisis kunnen veel van onze acties niet doorgaan. Afgelopen jaar hebben we o.a. de oliebollenactie, de Westlander Business Trophy en het scoutingfeest af moeten blazen. Ook Waterpop is niet doorgegaan waardoor we geen inkomsten vanuit de toiletten hadden. Voor komend jaar weten we ook al dat een aantal acties niet doorgaan. Andere acties zijn verzet naar het najaar maar ook daarvan is onzeker of ze door kunnen gaan.

Om het ontstane gat in de begroting te dichten hebben we deze sponsorroeitocht georganiseerd. Alle leden zetten zich in om een mooi bedrag binnen te halen met deze actie door deel te nemen aan de sponsorroeitocht.

 

Iedereen is online welkom

We kunnen bij dit evenement helaas geen publiek verwelkomen vanwege de coronamaatregelen. Daarom zullen we zorgen dat het evenement online is bij te wonen. Hoe dat er precies uit gaat zien weten we nog niet. We gaan proberen gebruik te maken van GPS trackers en livestreams. Houdt onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie.

 

Sponsoren

Heeft u een bedrijf en wilt u deze actie van Scouting Kwintsheul sponsoren neem dan contact op via secretariaat@scouting-kwintsheul.nl. U kunt een vast bedrag sponsoren of u kunt een bedrag per geroeide kilometer door de gehele vereniging sponsoren. Als u ons sponsort zullen wij uw naam of logo vermelden op onze website, sociale media en tijdens de livestream op de avond zelf.

Bent u particulier, kent u niemand bij Scouting Kwintsheul maar wilt u toch sponsoren neem dan ook contact op via bovenstaand emailadres!

Uw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

| © 2021 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 205479 | bezoekers vandaag: 10 | bezoekers online: 1 |