'

10-05-2020 - ONLINE BENEFIETQUIZ WESTLANDSE SPORTVERENIGINGEN


29 MEI 2020

 

 

ONLINE BENEFIETQUIZ WESTLANDSE SPORTVERENIGINGEN - 29 MEI 2020


Op 29 mei 2020 gaan de Quiz Brothers een online benefietquiz organiseren ten bate van de Westlandse sportverenigingen. Het idee is om met sportliefhebbers uit de hele regio een geweldige quizavond te beleven waarbij ook een mooie opbrengst wordt behaald voor de deelnemende verenigingen.

De organisatie van dit evenement bestaat uit een aantal stappen. Stap 1 is dat Westlandse sportverenigingen zich kunnen aanmelden om deel uit te maken van de benefietquiz. Dit kan via het formulier onderaan dit bericht. Per vereniging hoeft het formulier slechts één keer ingevuld te worden door één van de bestuursleden.

Het aanmelden van een vereniging kan tot en met vrijdag 15 mei. Een dag later zullen we de inschrijving voor de quiz starten, waarbij deelnemers kunnen aangeven aan welke vereniging(en) zij een donatie willen doen. Suggestie: voor de verbouwing van de keuken!


Voor nu geldt dus: zorg ervoor dat jouw Westlandse sportvereniging ook deelneemt door dit bericht te delen en de quiz kenbaar te maken bij het bestuur.

Wij gaan ons best doen voor een geweldige quizavond waarbij de Westlandse sportverenigingen een welverdiend steuntje in de rug krijgen!

Benefietquiz inschrijfformulier


| © 2020 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 185369 | bezoekers vandaag: 48 | bezoekers online: 1 |