'

23-12-2019 - Foto v.d. maand: 25 gelukkige Heulse jaren25 gelukkige Heulse jaren

Op de foto met het 25-jarig bruidspaar Jo en Sien Vis-Knijnenburg is slechts een reactie met namen gekomen. De inzender heeft het over een mogelijke herkenning, dus er is nog twijfel. We hopen op meer reacties en daarom is de foto nog te zien op de deze website.

De Foto van de maand januari, die het vijftiende jaar van het zoeken naar namen inluidt, komt uit de eigen collectie van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul.

Voor de verandering weten we wel welk gezien er op de foto is gegaan en wanneer. We zien het gezin van Jo Vis en Sien Knijnenburg bij de viering van hun vijfentwintigste trouwdag in oktober 1963. Het gezin woonde in Kwintsheul waar vader tuinder was, eerst in de buurt van de Markuslaan, later aan De Driesprong.

Vader en moeder zijn duidelijk te herkennen, maar er staan nog twaalf kinderen Vis op de foto. Wat zijn de namen van deze kinderen? Hoe oud zijn ze? Wat is er van ze geworden?

Waar is de foto gemaakt? We zien een bos anjers met een kaartje eraan en op de achtergrond aan de muur een Mariabeeldje met een bloem ervoor. Is dit de huiskamer van de familie of was het feest in een Heuls zaaltje?

Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij alle heren als hulpmiddel bij het reageren.

Foto van de Maand

De Historische Vereniging plaatst maandelijks een foto op de website www.hvwk.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/hvwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent.

Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar foto@hvwk.nl. Alle reacties komen op de website te staan. Op Facebook kunnen


De foto


| © 2020 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 180484 | bezoekers vandaag: 38 | bezoekers online: 1 |