'

20-04-2023 - Jubileumfoto's gezocht uit Kwintsheul Wateringen



 

In oktober 2023 bestaat de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul vijftig jaar. Het hoogtepunt van het jubileum wordt de expositie in oktober over Heulse en Wateringse jubilea en alle Heulenaren en Wateringers kunnen hieraan bijdragen.

 

In deze expositie wil de vereniging allerlei soorten jubilea laten zien. Huwelijksfeesten voor koperen, zilveren en gouden bruidsparen, mensen die 50 jaar in dienst zijn bij een bedrijf, verenigingen die jubileren zoals de Heulse veiling bij 50 jaar of de carnavalsvereniging bij 33 jaar.

 

En wat te denken van een 100e verjaardag met een bezoek van de burgemeester, de priester die 50 jaar geleden is gewijd, het 50-jarig jubileum van Koningin Wilhelmina of de viering van 50 jaar bevrijding in 1995. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Behalve foto's zijn ook voorwerpen welkom voor de expositie: uitnodigingen, onderscheidingen voor langdurige inzet, het beroemde gouden horloge of andere cadeaus die zijn uitgereikt.

 

Er is maar één beperking en dat is dat het jubileum of de jubilaris uit Kwintsheul of Wateringen moet komen. Foto's, het liefst in een hoge resolutie, kunnen worden gemaild aan info@hvwk.nl. Langskomen om foto's te laten scannen kan bij het historisch spreekuur op de eerste zaterdag van de maand in de Hofboerderij, of op afspraak.



 


| © 2024 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 254517 | bezoekers vandaag: 59 | bezoekers online: 1 |