'

17-02-2020 - Qlympics op zondag 5 april zijn afgelast


i.v.m. de Corona maatregelen


VetHeuls en Qlympics zijn afgelast i.v.m. het Corona virus


VETHEULS
De afgelopen week liep het storm met de verkoop van de superloten en ook de inschrijvingen bij de Quizbrothers stroomden al de mailbox binnen. Alleen helaas! Ook wij zijn genoodzaakt om Qlympics, de Pubquiz en het VetHeuls Rad te annuleren.

De loterij voor de superloten zullen we in later stadium alsnog gaan doen en we hopen ook de QuizBrothers de volgende keer gewoon weer uit te nodigen om jullie het hemd van het lijf te vragen.

De loten van de superloterij staan op naam, het is dus geen probleem als het je niet lukt om het verkregen lotnummer tot die tijd te bewaren.


DORSTIG - DISCO VIBES
Zondag hebben we allemaal het bericht ontvangen dat de maatregelen van het RIVM verlengt worden met een week (tot en met 06.april). Aangezien de gezondheid van onze gasten en vrijwilligers voorop staat, hebben wij besloten om het uitverkochte Dorstig - Disco Vibes (04.april) te annuleren. We hebben overwogen om Dorstig te verplaatsen, maar hebben na goed overleg toch besloten om ons compleet te gaan focussen op de volgende editie in Oktober.

Heb je een ticket voor Dorstig weten te bemachtigen? Vanwege het Coronavirus kunnen wij nu nog geen inruilmoment doen. Wij hebben daarom besloten om in augustus of september een inruilmoment te organiseren waarin je de mogelijkheid hebt de kaarten om ruilen voor de volgende editie van Dorstig (10.oktober). Mocht je niet kunnen of wil je alsnog je geld terug, dan zal er ook de mogelijkheid zijn om je geld terug te krijgen. Let op:  Bewaar je ticket dus goed

We hopen op jullie begrip en hopen jullie uiteraard ook weer in Oktober te zien. Via Facebook zullen we in een later stadium de verdere details hiervan naar jullie communiceren.

Wij willen ook onze vrijwilligers bedanken en hopen op jullie steun bij onze volgende edities!


 


| © 2020 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 178736 | bezoekers vandaag: 28 | bezoekers online: 1 |