'

01-05-2019 - Veel te doen bij Scouting Kwintsheul op 18+19 meiVeel te doen bij Scouting Kwintsheul in het weekend van 18 en 19 mei!

 

 

In het weekend van 18 en 19 mei organiseert Scouting Kwintsheul twee evenementen waarbij veel te doen is! Op zaterdag zeilen zeven bedrijven om de felbegeerde Westlander Business Trophy op de foppenplas en op zondag wordt de jaarlijkse open dag  gehouden rond het scoutinggebouw aan de Raaphorst in Kwintsheul!

 

Tijdens de open dag op zondag 19 mei laten onze leden zien waarom scouting zo leuk is! Hou je van activiteit en buiten zijn grijp dan deze kans aan en maak kennis met scouting Kwintsheul! Om 13:00 uur starten de activiteiten voor alle jeugd, jong en oud! Er is veel te beleven in en rond ons gebouw. Zo kun je bijvoorbeeld knutselen, cakejes versieren, knopen, klimmen, virtueel zeilen, een vuurtje maken en met pop-up bootjes varen. Er staat een springkussen op het veld en je kunt je laten schminken. Alle activiteiten duren tot 16:00 uur.

 

Tijdens de open dag zullen er loten worden verkocht die stuk voor stuk goede kansen

maken om mooie prijzen in de wacht te slepen. Er zijn door de jaren heen al veel Westlandse

streekproducten, waardebonnen, rondvaarten en zelfs een weekend weg in hotel Druidenstein in het Duitse Harzgebergte de deur uitgegaan. Ga jij er met de hoofdprijs vandoor?

 

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Iedereen is van harte welkom om tijdens de open dag een indruk op te doen van wat we bij scouting Kwintsheul allemaal doen! Je vindt ons aan de raaphorst tegenover de uitrit van het kwintrum (bij de Jumbo).

 

Op zaterdag 18 mei wordt voor de zeventiende keer de Westlander Business Trophy georganiseerd door scouting Kwintsheul. De WBT is een wedstrijd met authentiek zeilende Westlanders, bemand door relaties en personeel van Westlandse bedrijven die daarmee Scouting Kwintsheul sponsoren. Voor de deelnemers is het een geheel verzorgde dag. We starten met een kop koffie in het scoutinggebouw en gaan vervolgens met de bus naar Maasland om vanaf daar twee wedstrijden te zeilen. Tussen de wedstrijden door is er een lunchbuffet en bij de finish een borrel. Na een vaartochtje door het Westland wordt de dag afgesloten in het scoutinggebouw met een captains diner en een gezellig samenzijn. Je bent van harte welkom om de vloot zeilende Westlanders te komen bekijken. De start van de eerste wedstrijd is om ca. 11.00 uur bij de oude veiling in Maasland, de finish is rond 12.30 uur op de Foppenplas. Rond 13.30 uur is de start van de tweede wedstrijd en de schepen worden rond 15.00 uur verwacht bij de finish aan de spoorbrug in Schipluiden.

 


| © 2019 - quintus-omni.nl | bezoekers totaal: 157515 | bezoekers vandaag: 20 | bezoekers online: 1 |